close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Deratizare

  Soarecii si sobolanii nu sunt animale de companie. Intervenim cu servicii de deratizare Bucuresti si eliminam rozatoarele in orice spatiu

  Deratizare proprietati rezidentiale Bucuresti

  Aveti nevoie de servicii de deratizare Bucuresti? Luam masuri imediat! Combatem rozatoarele si impiedicam inmultirea lor.

  Soarecii si sobolanii sunt un pericol pentru sanatatea oamenilor, atat prin contaminarea alimentelor cat si prin muscaturi. Deratizarea proprietatilor, atat chimica cat si mecanica (capcane),  presupune un o inspectie amanuntita si un plan de combatere bine stabilit.

  Nu riscati inmultirea rozatoarelor, acestea sunt mamifere istete foarte greu de prins. Apelati la profesionosti in deratizare Bucuresti si problema soarecilor sau a sobolanilor este ca si rezolvata.

  Deratizare institutii de stat Bucuresti

  Pentru deratizare institutii Bucuresti echipa noastra este pragatita sa intevina astfel incat prezenta sa nu fie simtita de angajati. La solicitarea unei echipe de deratizare Bucuresti colegii nostri se mobilizeaza imediat incepand cu o inspectie amanuntita a cladirii si a vecinatatilor.

  Urmarim semnele specifice ale rozatoarelor, facem un plan de actiune, montam capcane si folosim substante chimice care pot afecta intreaga colonie de rozatoare.

  Pe langa pericolul pe care acestia il prezinta pentru sanatatea omului, exista riscul ca rozatoarele sa deterioreze documente importante. Nu asteptati, apelati la profesionisti in deratizare Bucuresti.

  Deratizare spatii private Bucuresti

  Orice afacere comerciala se poate lovi de prezenta rozatoarelor. Serviciile noastre de deratizare Bucuresti sunt adaptate la nevoile specifice ale fiecarui spatiu.

  Astfel, folosim substante care nu sunt daunatoare oamenilor si montam capcane dupa ce am studiat cu atentie urmele lasate de soareci si sobolani.

  Datorita usurintei de transmitere a bolilor de la sobolan la om, recomandam o interventie de urgenta. Pentru deratizare Bucuresti apelati numarul 0727 524 308 sau numarul 0727 524 020 si o echipa de profesionisti in servicii DDD Bucuresti va pleca imediat catre locul mentionat.

  Cu siguranta! Ne gasiti cu servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pe platforma Sicap la sectiunea opreratori economici.

  Credem fidelizarea clientilor prin calitate. Totodata, practicam o politica de preturi prietenoasa.

  Pe principiul e mai usor sa previi decat sa combati, recomandam tratamente de deratizare preventive si masuri care impiedica aparitia rozatoarelor.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles