close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Dezinsectie

  Serviciile de dezinsectie sunt recomandate pentru a proteja sanatatea oamenilor. Pe langa disconfort, insectele pot provoca boli contagioase si parazitoze.

  Eliminam daunatorii

  Dezinsectie institutii private Bucuresti

  Acarieni, gandaci, muste, tantari, purici, paianjeni, viespi sau plosnite sunt pe lista neagra a echipei noastre de dezinsectie Bucuresti. Institutiile private pot apela cu incredere la serviciile noastre DDD pentru a preveni si inlatura posibilitatea contactarii de boli contagioase prin intermediul insectelor.

  Prin servicii profesionale de dezinsectie Bucuresti eliminam insectele, atropodele daunatoare si implicit, ouale acestora, asigurand un mediu curat si lipsit de pericolul bolilor infectioase si parazitare.

  Fara insecte daunatoare

  Dezinsectie institutii de stat Bucuresti

  Serviciile noastre de dezinsectie Bucuresti in institutiile de stat sunt realizate cu substante care se aliniaza normelor si practicilor ecologice. Intervenim atat cu actiuni profilactice, de preventie, cat si cu actiuni menite sa elimine insectele si atropodele.

  In functie de tipul de infestare cu care va confruntati, intervenim cu insecticizi dedicati si recomandam un timp de asteptare pentru ca substabntele sa isi faca efectul si sa nu prezinte vreun pericol pentru om.

  Pentru servicii de dezinsectie preventiva sau curativa in Bucuresti suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor si sa intervenim cu solutii specifice.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles